עברית
English
כניסה למערכת
הרשמה
אודות
אודות
היסטוריה
מפת הקמפוס
יצירת קשר
אנשים ◄
סגל מנהלי וטכני
מחקר
מחקרים נבחרים
פרסומים
תכנית הניטור הלאומית
ASSEMBLE-Plus
נתוני ים וסביבה
מדענים תושבים
מדענים שותפים
לימודים
קורסים אקדמים
פעילות אקדמית
סמינרים
מלגות ופרסים
שיתופי פעולה ◄
Schulich Initiative
ASLO LOREX program
ELIC - Eilat Leibniz IUI Center
EMBRC - European Marine Biological Resource Centre
שירותים
מחירון
תשתית ומתקנים
נהלים
מניעת הטרדה מינית
מערכת ניטור אלמוגים
X
כניסה למערכת
אם אין שם משתמש, נא להיכנס בעזרת מספר תעודת זהות או מספר דרכון
שם משתמש:
סיסמה:
זכור משתמש
משתמש חדש
|
שחזור סיסמה
X
הרשמה למערכת
הרשמה למערכת באמצעות ת.ז. ישראלית (9 ספרות)
הרשמה למערכת באמצעות מספר דרכון
ת.ז./מספר דרכון:
משתמש קיים
Seminar Details
Dietary shifts as a strategy to mitigate environmental impacts
Date
03/01/2019
Lecturers
Dr. Alon Shepon - Dept. of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Harvard University
Abstract
Feeding a growing population while minimizing environmental degradation is a global challenge. It is now clear that because of the enormous regional to global impacts of livestock on air and water quality, biodiversity, land use and greenhouse gas (GHG) emissions, adequately feeding 9 plus billion humans will require thoroughly rethinking food production and consumption. Because they strongly impact food production, dietary preference play a major role in food systems with major impacts on the environment and public health. Recent analyses link environment, economy and health through the diet nexus, highlighting the huge environmental mitigation potential of changing diets (especially reduction in beef consumption) comparable to changes in agriculture productivity. In this talk I will review current literature on dietary shifts as a strategy to alleviate environmental impacts. In addition I will present an on-going research that assesses the environmental burdens of individual animal-based food items in the American food system and quantifies the ramifications of potential dietary changes to resource usage and food availability.
To Seminar List
Top
אוניברסיטת חיפה
אוניברסיטת
בן-גוריון בנגב
אוניברסיטת
בר-אילן
אוניברסיטת
תל-אביב
הטכניון
מכון ויצמן למדע
האוניברסיטה העברית בירושלים